لوله خم کن هیدرولیکی دستی

لوله خم کن هیدرولیکی
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

لوله خم کن هیدرولیکی دستی

فهرست

اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

لوله خم کن هیدرولیکی دستی

لوله خم‌کن دستی در انواع مختلفی تولید و عرضه شده اند و بیشتر برای کارهایی مثل کولرگازی و … کاربرد دارنددر حالیکه لوله خم کن برقی در مقیاس های صنعتی و CNC تولید  عرضه می شوند و بیشتر در کارخانجات و سری کاری کاربرد دارند.  لوله خم کن هیدرولیک یکی از بهترین و پرطرفدار ترین دستگاه های لوله خم کن به شمار می روند؛ این مدل ها به دلیل قدرت بالا در خم کاری و قابلیت خم انواع لوله و پرتابل بودن به کرات مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع لوله خم‌کن دستی از نظر پیشرانه

همانند دیگر ابزارها ، خم‌کن دستی نیز دارای مدل های متنوعی هستند. این دستگاه ها به لحاظ پیشرانه و نیروی محرکه به ۴ دسته تقسیم می شوند:

  • دستی
  • برقی
  • هیدرولیک
  • مکانیکی

بیشتر بدانید لوله خم کن هیدرولیکی دستی : خدمات خمکاری لوله

لوله خم کن هیدرولیکی دستی

لوله خم‌کن دستی

خم‌کن دستی این دستگاه نوعی دیگر از دستگاه خم‌کن دستی میباشد که اغلب برای زاویه دادن و شکل دهی به لوله برق استفاده می شود. در واقع خم‌کن دستی ابزاری دستی یا هیدرولیکی است که برای امر شکل دادن به لوله های فلزی اعم از لوله های مسی ، فولادی، استیل و هم چنین لوله های PVC یا پلاستیکی به کار می رود.

در بازارهای جهانی لوله خم کن هایی با قدرت و توان بسیار بالا و در سایزهای دو  و  سه و  چهار  و  پنج اینچ موجود می باشد . این ابزارهای پر کاربرد می توانند خم کاری لوله هایی تا قطر ۱۱۴ و ضخامت هفت میلی متر را انجام دهند.

این خم‌کن دستی ها برای انجام عمل خم کاری لوله های سنگین به کار گرفته می شوند و در ساخت آن ها سیستمی تعبیه شده که این سیستم برای تنظیم و کنترل دیجیتال امر تنظیم سرعت می باشد. لوله خمکن های هیدرولیک به دلیل وجود جک هیدرولیک  عملیات خمکاری را بسیار آسان انجام داده و می توانند انواع لوله ها را تا ۱۸۰ درجه خم کنند.

به طور کلی دستگاه های خم کن لوله انواع و اقسام مختلفی دارند که برخی از آن ها به عنوان نمونه عبارت اند از :  خم کن میلگرد ، خم کن نبشی ، خم کن آهن، خم کن پروفیل ، خم کن لوله . البته هر کدام از این ها نیز به خودی خود  زیرمجموعه هایی دارند و به انواع متفاوتی تقسیم بندی می شوند.

نحوه کار لوله خم‌کن هیدرولیکی دستی

دستگاه هیدرولیکی برای انواع لوله های مسی واهنی و الومینیومی _گالوانیزه_میلگرد و استیل نیز استفاده می شود. به دلیل درجه بندی استفاده از دستگاه خم‌کن دستی بسیار راحت می باشد و کافی است بر روی زاویه مورد نظر خود تنظیم کنید و لوله را داخل آن قرار دهید و لوله را خم کنید.

اجزای دستگاه لوله خم کن هیدرولیک

این دستگاه شامل یک سری اجزا است که در ادامه در مورد آن ها بحث می کنیم:

  • قالب گیره

گاهی اوقات لیز خوردن لوله باعث می شود که لوله آسیب زیادی ببیند و در واقع چین و چروک هایی در سطح آن نمایان شود؛ بنابراین قبل از اینکه عملیات خمشی را آغاز کنند، ابتدا می بایست با استفاده از قالب گیره لوله را محکم ثابت کنند، تا هیچ لرزشی در آن اتفاق نیوفتد. وقتی این گیره ها به لوله وصل می شوند، آن را به صورت کاملاً محکم ثابت می کنند و حرکت لوله به آرامی آغاز می شود. در آخر خمش مورد نظر در سطح این لوله ها ایجاد شود.

برای اینکه لوله را در موقعیت‌های مختلفی نگه دارند که این موقعیت ها می توانند شامل فرآیند خمش باشند با استفاده از  قالب گیره این کار را انجام می دهند. وقتی حین کار لوله لیز می خورد آسیب های بسیار زیادی به آن وارد می شود، که می‌توان به نازک شدن دیواره لوله یا حتی ریزش بخش هایی از آن اشاره کرد.

  • قالب خمشی

این قالب برای برآوردن هدف خاصی ساخته شده است که از آن به عنوان قالب شعاعی یا حتی شکل دهنده خمشی نیز یاد می کنند. با استفاده از قالب خمشی فشار کاملا مشخصی را بر روی لوله ایجاد می کنند تا یک سری منحنی ها در آن به وجود بیاید.

  • قالب فشاری

قالب های فشاری نوعی از قالب هستند که برای اینکه خم کردن لوله در آن ها اتفاق بیافتد، فشار معین و مشخصی را به آن وارد می کنند. در واقع این قالب کاری می کند تا در سطح لوله خمش هایی ایجاد شود و وقتی حرکت لوله شروع می شود فشار آغاز شده و خم کاری صورت می گیرد.

  • قالب وایپر

برای اینکه قسمت بیرونی لوله آسیبی نبیند یا دچار آسیب خمشی نشود، از قالب وایبر استفاده می کنند.

معمولاً جنس این قالب ها از آلیاژ های نرم است و از فولاد سخت نیز ساخته می شود. قالب های وایبر که از فولاد ساخته شده اند. برای خم کردن لوله های خاصی مانند برنز، آلومینیوم و فولادی استفاده می شوند.این دستگاه اجزای دیگری نیز دارد که می‌توان به فک صفحه پایینی، قطعه اسمبلی کننده، پین هایی که بلوک ها را قفل می کنند و سیلندرهای هیدرولیکی اشاره کرد که به هر کدام از این ها شماره های مختلفی اختصاص داده می‌شود؛ به عنوان مثال شماره های فک که معمولاً قابل تعویض نیز هستند شامل ۶ ، ۸، ۱۱ و ۱۲ است.

  بیشتر بدانید لوله خم کن هیدرولیکی دستی : دستگاه خمکاری پروفیل 

لوله خمکن هیدرولیکی دستی

برند های متنوع لوله خم کن هیدرولیکی دستی

     شرکت های بسیار گوناگونی هستند که به تولید دستگاه های لوله خم کن می ‌پردازند. این شرکت ها با برند های گوناگونی به فعالیت می پردازند که از آن ها می ‌توان به برند سوپراگو که مربوط به کشور اسپانیا است اشاره نمود. از دیگر برند ها برند روتنبرگر مربوط به کشور آلمان می باشد. در آمریکا نیز شرکتی با برند ریجید به فعالیت می پردازد. ژاپن نیز با معرفی برند خود با نام opt به فعالیت می پردازد. از برند های مربوطه دستگاه لوله خم کن هیدرولیکی دستی و برقی را طراحی و تولید می کنند و آن ها را به بازار عرضه می نمایند.

  • معرفی لوله خم کن هیدرولیک دستی  RIDGID ریجید امریکا

ویژگی های محصول 

  • دارای سیستم هیدرولیک تک گردشی با فنر بازگرداننده برای کنترل بهتر سنبه پیستون و خم دقیق می باشد.
  • شیر فلکه اطمینان فشار ، سیستم هیدرولیکی را در برابر فشار بالا حفاظت می کند. (تنها برای مدل های برقی)
  • طیف گسترده ای از متعلقات این تجهیزات برای کاربردهای ویژه خم کردن قابل ارائه می باشد.
  • این ابزار دارای کیفیت ساخت بالا می باشد.
  • لوله خم کن هیدورلیک دستی در دو مدل دستی و برقی موجود می باشد.
  • قابلیت خم کردن بدون نقص و له شدگی را دارد.

مشخصات فنی محصول 

  • لوله خم کن هیدرولیک دستی سری ۳۸۱ می باشد.
  • مناسب لوله های ۳.۸ تا ۴ اینچ است.
  • در وزن های مختلف

  بیشتر بدانید لوله خم کن هیدرولیکی دستی : خم کاری لوله گاز 

کلام آخر

لوله خم کن هیدرولیک دستی ابزاری است که می توان با آن به لوله های فلزی شکل داد.  در صنعت برای اینکه سیالات را منتقل کنند از لوله ها استفاده می کنند. این لوله ها برای منتقل کردن این سیالات لازم است که مسیر های مختلفی را طی کنند؛ بنابراین نمی توان از این لوله ها در حالت صاف استفاده کرد و برای به کار بستن لوله ها می ‌بایست زوایای مختلفی را در آن ها ایجاد کرد. به همین دلیل افراد با استفاده از دستگاه لوله خم کن هیدرولیک این زاویه را در لوله ها ایجاد می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *