دستگاه لبه خم کن ورق
دستگاه لبه خم کن وسیله ای برای خم کردن ورق است که برای این کار از ابزار سنبه و پانچ استفاده می کند. خمکاری ورق فلزی جزء مهمی از صنعت محسوب می شود و در حال حاضر فرآیند خمکاری ورق های فلزی را می توان در بسیاری از مشاغل مانند کشاورزی، دامپروری، ساختمان سازی و … نام برد. با توجه به نیرویی که به ورق وارد می کند، فلز را به صورت زاویه دار خم می کند و شکل مورد نظر را ایجاد می کند و باعث می شود ورق شکل خود را به v یا u تغییر دهد.
بیشتر بدانید دستگاه لبه خم کن ورق : دستگاه خمکاری مبدل
انواع دستگاه لبه خم کن ورق
-
دستگاه لبه زن
این دستگاه که برای خم نمودن لبه ورق عدسی تانکرها طراحی گردیده است و بدنه جوشکاری شده و تنش زدایی گردیده که استقامت کافی در زمان خم کاری را ایجاد میکند پایه نگهدارنده به شکل کشویی با گیربکس حلزونی قابلیت و امکان تنظیم را خواهد داشت.
-
دستگاه عدسی زن
دستگاه عدسی زن مجهز به جک هیدرولیک می باشد که درگیره مرکزی قرار دارد و امکان تنظیم ارتفاع را به دستگاه خواهد داد دستگاه به شکل استاندارد امکان خم نمودن ورق با به وجود آوردن سوراخ در مرکز کار را خواهند داشت. در صورت تقاضای مشتری دستگاه بدون سوراخ کاری مرکز هم قابلیت ارائه را خواهند داشت.
دستگاه لبه زن و عدسی زن که وظیفه شکل دهی به ورق را دارد با استحکام خیلی زیاد که سخت کاری هم گردیده تولید شده که بر روی جک چرخنده با سرعت قابل تنظیم نصب می شود.
-
خم کن هیدرولیکی
این روش به دلیل اینکه از آخرین فناوری ها در حوزه ی خم کاری استفاده می کند و بیشتر برای خم کاری ظریف مورد استفاده قرار می گیرد از محبوب ترین و پرطرفدارترین روش ها ی خم کاری می باشد.
-
خم کن فول اتوماتیک
خم کاری فلز، تغییر شکل دادن به فلز هنگام اعمال نیرو است. به این منظور فلز با یک زاویه خم میشود و شکل مورد نظر را به خود میگیرد. از دستگاه خمکن فول اتوماتیک، برای خم کردن ورقها استفاده میشود. در کنار راحت بودن کار با دستگاه خم کن فول اتوماتیک، باید دقت بسیار بالایی نیز داشته باشید. از دستگاه خمکن فول اتوماتیک برای انواع فرایندهای خمکاری فلز مثل خمکاری تکیهگاهی، خمکاری کفی، خمکاری منگنه زنی، خمکاری لبهای و خمکاری چرخشی استفاده میشود. با توجه به نیاز مشتری، خم کن فول اتوماتیک در ابعاد متفاوت تولید میشود.
لبه خمکن فول اتوماتیک ورقهایی با ضخامت ۲ تا ۳ میلیمتر را خم میکند. خمکن فول اتوماتیک میتواند چندین خم متعدد را با زاویههای مختلف ایجاد کند.
-
خم کاری پنوماتیک
در این روش از خم کاری، ورق موردنظر توسط یک کمپرسور که نیروی هوا را در خود ذخیره میکند خم میشود این نوع از خم کاری برای خم کردن قطعات کوچک مورد استفاده قرار میگیرد و در اکثر مواقع برای کارهایی که نیاز به فشار زیاد نباشد استفاده می شود.
-
خم کاری مکانیکی
در این روش خم کاری صفحات خم بر روی لبه های بالایی قالب قرار میگیرد و شعاع خم شدن آن به شعاع، عرض قالب و جنس و ضخامت آلیاژ بستگی دارد. میزان فشار و نیرو به طوری است که ورق به طور کامل بر روی قالب قرار بگیرد. هنگام خم کاری قسمت داخلی ورق فشرده و قسمت بیرونی ورق کاملا کشیده میشود. از جمله مزایای خم کاری توسط دستگاه خم کن مکانیکی این است که انواع مختلفی از قطعات را می توان درست کرد و همچنین با استفاده از خمکاری از جوشکاری جلوگیری می شود و دو مزیت اصلی این خم کاری مکانیکی سرعت و دقت آن است.
-
خم کن دستی
لبه خمکن دستی وسیلهای است که به واسطه نیرویی که به یک ورق وارد میکند، ورق را در یک زاویه خم میکند و به شکلهای گوناگون U و V تبدیل میکند. به کمک دستگاه خمکن دستی، میتوان انواع مختلفی از قطعات فلزی را ساخت و دیگر نیازی به جوشکاری نخواهد بود. دستگاه خمکن دستی، در دو نوع معمولی و سفارشی به مشتریان تحویل داده میشود.
-
خم کاری CNC
این دستگاه به دلیل دقت بالا و بسیارش می تواند فواصل بسیار کمی را خم کند از چند میلی متر تا طول های بزرگ و ظرفیت خم کاری آن تقریبا ۱۸۰ تن با یک مکان تقریبا به طول ۴ متری است.
بیشتر بدانید دستگاه لبه خم کن ورق : دستگاه خمکاری پروفیل
کاربرد های دستگاه لبه خم کن ورق
- ساخت کمد، در، کشو و قفسه
- درست کردن وسایل و تجهیزات سرمایشی
- کشتی سازی
- ساختمان سازی
- ساخت ماهیتابه و قابلمه عمق دار
- دامداری و کشاورزی
- ساخت حفاظ الکتریکی
- ساخت شاسی کامپیوتر و مبدل گرما
- ساخت مبلمان فلزی
انواع روش های خم ورق فلز
- خم کردن توسط هوا
- خم کردن موضعی
- خم کردن منگنه ای یا ضربه ای
انواع لبه خم کردن ورق
-
روش خم شدن لبه
در این روش دستگاه خم کن ورق گالوانیزه با استفاده از پانچ به ورق برخورد کرده و زاویه خمشی ایجاد می کند.
-
روش V
خمکاری در این روش با استفاده از قالب و پانچ ایجاد می شود و رایج ترین روش خمش ورق گالوانیزه در بین انواع روش ها می باشد.
-
روش سکه
خمش دقیقاً در وسط ورق اتفاق می افتد و چون دو طرف آن شبیه به هم هستند به آن خمش سکه می گویند.
-
روش هوایی
دقت خمش در این روش کمتر از روش های دیگر است. در این روش دستگاه خم کن ورق گالوانیزه با ورق تماسی ندارد.
-
روش چرخشی
این دستگاه خمش را به صورت کاملا اتوماتیک انجام می دهد و یکی از ویژگی های مهم آن عدم ایجاد خط و خش بر روی سطح ورق است.
-
روش U
در این روش دستگاه خم کن ورق گالوانیزه یک خم U شکل ایجاد می کند و از بسیاری جهات شبیه به روش V است.
-
روش پایین
قالب های مخصوص ایجاد خمیدگی در دستگاه به سمت پایین فشار می آورند.
بیشتر بدانید دستگاه لبه خم کن ورق : قیمت دستگاه خم لوله در اصفهان
روش لبه زنی متریال بسیار نازک (با سوراخ مرکزی یا بدون آن، فولاد ضد زنگ یا ملایم…)
دستگاه لبه زن مدل BMB همه آنها را با عملکرد سازگار با مواد و کمترین زبری سطح فلنج می کند. ظرفیت صحیح مدل بر اساس ضخامت، کیفیت و قطر صفحه انتخاب می شود.
قیمت لبه خم کن ورق
دستگاه لبه خم کن ورق بسته به میزان اتوماسیون و ویژگی های دیگری که دارد، قیمت متفاوتی دارد. برای تعیین قیمت خم کن ورق، در مرحله اول باید به اتوماتیک یا دستی بودن آن توجه کرد. پس از آن توجه به ویژگی هایی مانند ضخامت ورق، جنس ورق و تعداد غلطک ها فاکتور هایی هستند که در خرید خم کن ورق تاثیرگذار هستند.