دستگاه خم کاری دستی

اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

دستگاه خم کاری دستی

فهرست

اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

دستگاه خم کاری دستی

دستگاه خم کاری دستی برای لوله هایی با قطر کم استفاده می شود و می توان آن را با دست خم کرد. و در انواع مختلفی مانند لوله خم کن دستی جغجغه ای ، لوله خم کن دستی رومیزی تولید می شود. یکی از ویژگی های این دستگاه قابلیت اتصال به گیره می باشد. و هنگام خم شدن لوله هایی با ضخامت و طول زیاد مفید است.

دستگاه خم کن دستی لوله با مشخصات دقیق تولید شده و در حین کار از دقت بالایی برخوردار است. این دستگاه برای شکل دهی، انحراف لوله از مسیر یا سایر انواع خمش لوله استفاده می شود.

فرض کنید می خواهید یک خم ۹۰ درجه داشته باشید که از فاصله ۴ اینچ از لبه لوله شروع می شود و با فاصله ۴ اینچ از آن یک خم ۱۸۰ درجه دارید، با دستگاه خم کن لوله دستی می توانید به راحتی و با دقت بالا ایجاد یک شکل در لوله در حالی که به لوله آسیب نمی رساند.

بیشتر بدانید دستگاه خم کاری دستی : قیمت دستگاه خم لوله در اصفهان

دستگاه خم کاری دستی

بد نیست کمی دقیق تر بررسی کنیم و ببینیم این ابزار چه نوع ابزاری است؟ و عملیات خم کاری لوله چگونه اتفاق می افتد؟

خم کردن لوله یا خم شدن آن در واقع به معنای شکل دادن به لوله، فلز یا پروفیل است. به طور کلی، خم شدن لوله ها با هر اندازه و قطری را عملیات خم کاری می گویند. برای اینکه عمل شکل دهی، خم و شکل دهی با توجه به نوع لوله انجام شود، روش های خنثی سازی سرد و گرم انجام می شود و روش ها و تاکتیک هایی وجود دارد و در اجرای این روش ها تفاوت هایی وجود دارد. به عنوان مثال برای خم کردن لوله های مسی دقت بالایی لازم است و باید خمش سرد باشند. بهترین ابزار برای این کار مدل های جغجغه ای هستند. باید توجه داشته باشیم که با توجه به نوع و مدل لوله، خم کن های لوله می توانند ساختارهای مختلفی داشته باشند. شرکت راشا ماشین مفتخر است با توجه به نیاز مصرف کنندگان و کارفرمایان ابزارهای مربوط به خم لوله را ارائه دهد.

به طور کلی دستگاه های لوله خم کن انواع مختلفی دارند که نمونه هایی از آنها عبارتند از: خم کن میلگرد، خم کن نبشی، خم کن آهن، خم کن پروفیل، خم کن لوله. البته هر کدام از اینها زیرمجموعه های خاص خود را دارند و به انواع مختلفی تقسیم می شوند.

کاربرد لوله خم کن دستی

هنگامی که دسترسی به برق وجود ندارد، لوله خم کن دستی یک ابزار بسیار مفید و محبوب است. البته حتی در جاهایی که نیاز به جابجایی است و فضای کار کم است و فضای بسیار کمی وجود دارد. از این نوع لوله خم کن استفاده می شود. لوله خم کن برای لوله های بسیار نازک استفاده می شود. عمل خمکاری در این لوله کاملاً دستی بوده و نیروی مورد نیاز برای خم شدن کاملاً وابسته به نیروی اپراتور است و فقط لوله های نازک قابل خم شدن هستند.

 یکی از انواع خم کن های دستی خم کن دستی است که برای لوله های با قطر کم استفاده می شود. با استفاده از آن می توانیم عملیات خمکاری را با دست انجام دهیم. یکی از ویژگی های این دستگاه ها این است که در اتصال با گیره ایجاد می شود. این مشخصه و ویژگی مهم در هنگام خم کاری لوله هایی که ضخامت و طول بیشتری دارند بسیار مهم و سودمند است و البته از خم شدن لوله هایی که بسیار طولانی هستند جلوگیری می کند.

انواع  لوله خم کن های دستی:

  • لوله خم کن دستی ،
  •  لوله خمکن دستی جغجغه ای ،
  •  لوله خمکن دستی رومیزی

علت کاربرد لوله خم کن ها در صنعت :

دلیل اصلی استفاده از خم کن ها کاهش استفاده از اتصالات چه رزوه ای و چه جوشی و افزایش سرعت و تمیزی کار است. زیرا در لوله هایی که دارای اتصالات هستند عموما کاهش فشار مشاهده می شود. از طرفی با گذشت زمان لوله ها دچار خوردگی در محل اتصالات می شوند که رایج ترین نوع آن زنگ زدگی است. رسوب ناخالصی ها در محل اتصالات نیز بسیار رایج است که نامطلوب تلقی می شود.

بیشتر بدانید دستگاه خم کاری دستی : دستگاه خم لوله cnc

دستگاه خم کاری دستی

لوله خم کن دستی نوع هیدرولیکی:

خم کن های هیدرولیک معمولاً برای خم کردن لوله های بسیار قوی مانند لوله های فولادی یا لوله های سایز بزرگ که نیاز به نیروی خمشی زیادی دارند استفاده می شود. در مقیاس تولید کارگاهی، خم کن هیدرولیک یکی از پرکاربردترین خم کن ها می باشد. در این دستگاه با استفاده از فشار روغن داخل سیلندر، پیستون به سمت جلو حرکت می کند و این حرکت باعث وارد شدن نیرو به پیستون دستگاه می شود. همچنین لوله ای که در نگهدارنده (ماتریس) ثابت شده است تغییر شکل داده و خم می شود.

مقدار نیروی وارد شده به لوله و میزان خمش لوله به حرکت پیستون هیدرولیک بستگی دارد. به طور کلی روش کار با خم کن هیدرولیک در مقایسه با سایر روش های خمکاری لوله نسبتاً ساده است. در حین استفاده از این روش، بهتر است سیلندر هیدرولیک را تا حد امکان به ماتریس نزدیک باشد ، در این حالت حداکثر خم با حداقل انحراف ایجاد می شود.

نکات ایمنی که در زمان کار با دستگاه لوله خم کن باید رعایت شود به شرح زیر می باشد:

  • اطمینان از اینکه هیچ جسمی بین تیغه های دستگاه وجود ندارد
  • اپراتوری که با دستگاه کار می کند باید از تجهیزات حفاظتی مانند کفش کار و لباس کار مناسب استفاده کند.
  • از قرار دادن قطعات فلزی با ضخامت زیاد بین فک های جداگانه خودداری کنید. هنگام تعویض قالب حتما دستگاه را خاموش کنید.
  • هنگام جمع آوری زباله هایی که سطوح برنده دارند باید از دستکش استفاده شود.
  • بازدید در حین کار در دوره های منظم در قطعات انجام شود تا از عملکرد مناسب کار آنها اطمینان حاصل شود.
  • برای افزایش دقت و دیدن جزئیات، نور کافی برای دستگاه فراهم کنید و در مواقع لزوم از چراغ های کمکی استفاده کنید.
  • این دستگاه فقط برای خمکاری قطعات می باشد. و عمل پرس روی قطعه نباید انجام شود.
  • از قرار دادن دست ها در ناحیه خطرناک دستگاه خودداری کنید.
  • هنگام بلند کردن دستگاه به دو نفر اپراتور نیاز می باشد.

بیشتر بدانید دستگاه خم کاری دستی : دستگاه خم لوله در اصفهان

دستگاه خم کاری دستی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *