خمکاری به روش القایی

خمکاری به روش القایی
اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

خمکاری به روش القایی

فهرست

اشتراک گذاری در telegram
Telegram
اشتراک گذاری در twitter
Twitter
اشتراک گذاری در whatsapp
WhatsApp

خمکاری به روش القایی

در اینجا به بررسی خمکاری به روش القایی پرداخته میشود. امروزه روش های مختلفی برای خم کردن لوله های فولادی از جمله لوله های گالوانیزه وجود دارد که برخی از آنها با حرارت و برخی بدون حرارت انجام می شود. انتخاب روش مناسب تابعی از خواص مواد، اندازه لوله، شعاع خمش، اقتصادی بودن و در دسترس بودن تجهیزات است. به طور کلی در هر نوع روش خمش لوله با محدودیت هایی مواجه خواهیم بود. اما لازم است موادی که قرار است خم شوند ترجیحاً دارای پلاستیسیته خوبی بوده و کمترین میزان کرنش سختی را از خود نشان دهند.

لوله ها و پروفیل ها وزن سبکی دارند و برای حفظ استحکام ساختمان و به صرفه بودن از آنها در ساخت و ساز استفاده می شود. خمش لوله و پروفیل در صنایع مختلفی مانند هوافضا، صنایع شیمیایی، لوازم برقی خانگی و … کاربرد دارد که روش های زیادی برای خم شدن لوله وجود دارد که در ادامه با آنها آشنا می شویم.

بیشتر بدانید خمکاری به روش القایی : قیمت دستگاه خم لوله در اصفهان 

خمکاری به روش القایی

 

نحوه خمکاری به روش القایی

هنگام خم کردن فلز از گرمایش القایی استفاده می شود. این فرآیند باعث می شود که محصول با استفاده از منبع برق فرکانس بالا گرم شود. مزیت این روش این است که فولاد در هنگام گرم شدن استحکام خود را حفظ می کند. بنابراین این محصول از کیفیت و دوام بالایی برخوردار است. لوله ها معمولا به این صورت خم می شوند.

چگونه لوله ها با گرمایش HDTV خم می شوند؟

از یک سلف HDTV برای گرم کردن لوله استفاده می شود. لوله را تا دمای ۸۰۰-۱۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می کنند تا پلاستیکی شود. برای خم شدن لوله در قسمت گرم شده، نیرویی به انتهای آن عمود بر محور وارد می شود. تمام بخش های لوله از سلف عبور می کنند، در حالی که برق به طور مداوم به آن اعمال می شود. این روش برای خم کردن لوله هایی با دیواره های ضخیم استفاده می شود. محصولات معمولاً با زاویه ۴۵-۹۰ درجه خم می شوند. اینها تاسیسات گرمایش القایی استاندارد هستند.

مزایای خم شدن القایی

خمش فلز با گرمایش القایی مزایای زیادی نسبت به سایر روش های گرمایش دارد، از جمله:

  • با دستگاه القایی می توان لوله هایی با شعاع زیاد خم کرد.
  • فرآیند خم شدن با کمک گرمایش القایی نسبتاً سریعتر از زمانی است که قطعات لوله به هم جوش داده شوند.
  • جوش های کمتری وجود دارد، بنابراین یکپارچگی محصول به طور چشمگیری افزایش می یابد.
  • خم شدن به مجموعه کوچکی از ابزار نیاز دارد.
  • فرآیند خمش نیازی به استفاده از مایع روان کننده ندارد. فقط آب برای خنک کردن مورد نیاز است.
  • خم کردن فلز با استفاده از گرمایش القایی می تواند هزینه آزمایش اولتراسونیک را کاهش دهد.

بیشتر بدانید خمکاری به روش القایی : دستگاه خم لوله در اصفهان

خمکاری به روش القایی

عملیات نصب بر اساس اصل استفاده از گرمایش لوله های فولادی با دیواره های ضخیم توسط جریان های فرکانس بالا در یک منطقه محلی است.

ماهیت فرآیند خم شدن لوله ها در حالت گرم با گرمایش توسط HFC

لوله توسط یک سلف HFC تا دمای ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ درجه گرم می شود و تبدیل به پلاستیک می شود. با اعمال نیرویی که در انتهای لوله عمود بر محور آن اعمال می شود، لوله در ناحیه گرم شده خم می شود. در طول فرآیند خمش، لوله به طور مداوم در امتداد محور تحت فشار قرار می گیرد، در حالی که قطعات جدید لوله به طور متوالی از سلف عبور می کنند. در منطقه گرمایش و خم شدن همزمان، خمش هر بخش بسیار کوچک لوله حاصل می شود. سلف در سیم پیچ ثانویه ترانسفورماتور قرار می گیرد که سیم پیچ اولیه آن به ژنراتور جریان های فرکانس بالا (۲۵۰۰ هرتز) متصل است. بخش لوله واقع در سلف در معرض یک میدان مغناطیسی متناوب سریع قرار دارد.

در این قسمت حرکات جریان گردابی القا می شود که باعث تولید گرما در دمای از پیش تعیین شده می شود. غلتک تحت فشار به لوله نزدیک می شود. ژنراتور روشن می شود، جریان فرکانس بالا به سلف متصل می شود و گرمایش قسمت حلقوی لوله ایجاد می شود. با استفاده از مکانیزم تغذیه طولی، لوله در امتداد محور دستگاه حرکت می کند و روی تکیه گاه قرار می گیرد، در همان زمان غلتک فشار حرکت می کند و لوله را خم می کند.

بیشتر بدانید خمکاری به روش القایی : دستگاه خمکاری پروفیل 

خمکاری به روش القایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *